Eric CarleTítol: La pequeña oruga glotona

Il·lustracions: Eric Carle

Editorial: Kókinos

ISBN: 978-84-96629-52-3

Any d’Edició: 2002

Lloc d’Edició: Madrid

Sinopsis: L’oruga era molt petita, però tenia moltíssima gana. És per això que es passa tot el conte menjant, travessant cada pàgina fins que finalment es converteix, com totes les orugues, amb papallona.


Títol: Papá, por favor, consígueme la luna

Il·lustracions: Eric Carle 

Editorial: Kókinos 

ISBN: 978-84-88342-69-0 

Any d'Edició: 2004

Sinopsis: La Mònica volia jugar amb la lluna, però no hi arribava, així que li va demanar al seu pare que la baixés. El pare va portar una escala llarguíssima i va trepar fins arribar a ella. La lluna era massa gran, però li va prometre que cada nit es faria més petita i que llavors se la podria endur. Fets a destacar: El llibre conté pàgines desplegables que fa que els nens i nenes vegin clarament on ha d’estar la lluna.

Fets a destacar: El llibre conté pàgines desplegables que fa que els nens i nenes vegin clarament on ha d’estar la lluna.

Títol: La mariquita gruñona

Il·lustracions: Eric Carle

Editorial: Kókinos

ISBN: 978-84-88342-73-7

Any d’Edició: 2004

Lloc d’Edició: Itàlia

Sinopsis: La marieta rondinaire sempre està de mal humor, mai diu gràcies, ni si us plau, ni sap el que és compartir, a més es creu més gran, més forta i millor que ningú, capaç d’esbarallar-se amb qualsevol. 

Fets a destacar: Aquest conte, seguint el joc de la marieta rondinaire, convida als nens a explorar els conceptes de l'hora, la grandària, la forma i els modals.

  • Altres llibres de Eric Carle:Títol: Don caballito de mar                        Títol: El artista que pintó                    TítolEl camaleón
Editorial: Kókinos                                        un caballo azul                                        camaleónico
                                                                   Editorial:  Kókinos                                  Editorial: Kókinos


Títol: Diez  patitos de goma
Editorial:  Kókinos


No hay comentarios:

Publicar un comentario