David Mckee


Títol: Elmer

Il·lustracions: David McKee

Editorial: Norma

ISBN: 9580486212

Any d’Edició: 1989

Sinopsis: Elmer és un membre molt especial de la seva manada. La seva pell de molts colors fa que els seus companys sempre se’n enriguin d’ell. Elmer no pot dormir pensant que està cansat de ser diferent als demés, així que decideix emprendre una mesura radical: tomba les valles d’un arbre i es frega amb elles fins quedar completament cobert de gris. Però és qüestió de poc temps que torna a mostrar els seus veritables colors. 

Fets a destacar: Aquest llibre consta d’unes il·lustracions molt expressives per estimular la creativitat dels infants. Títol: Los conquistadores Il·lustracions: - Editorial: Kókinos ISBN: 84-88342-70-5 Any d’Edició: 2004 Lloc d’Edició: Londres Sinopsis: En un país molt i molt gran, governat per un General, l'exercit va conquerint diferents pobles i ciutats que es resistien a ser conquistats. Fins que un dia mentre es dirigien a la conquesta d'un petit poble, es van trobar que van ser ben rebuts i es van integrar a la vida d'aquell petit poble que va transmetre la seva cultura de pau.

Altres contes d'Elmer:
Títol: Los conquistadores

Il·lustracions: -

Editorial: Kókinos

ISBN: 84-88342-70-5

Any d’Edició: 2004

Lloc d’Edició: Londres

Sinopsis: En un país molt i molt gran, governat per un General, l'exercit va conquerint diferents pobles i ciutats que es resistien a ser conquistats. Fins que un dia mentre es dirigien a la conquesta d'un petit poble, es van trobar que van ser ben rebuts i es van integrar a la vida d'aquell petit poble que va transmetre la seva cultura de pau.

  • Altres contes de David Mckee:Títol: Tres monstruos                                                        Títol: Negros y blancos
Editorial: Ekare                                                                 Editorial: Anaya
No hay comentarios:

Publicar un comentario